Zelf je woonhuis verkopen?

Zelfwoonhuisverkopen biedt de volgende vastgoeddiensten en services aan voor mensen die hun eigen woning verkopen

Huis snel verkopen zonder voorbehoud van financiering

Zelfwoonhuisverkopen zorgt ervoor, dat zonder een langdurig verkoopproces met bezichtigingen en biedingen, je huis snel verkocht wordt en dit alles zonder voorbehoud van financiering. We bieden hierin zekerheid en dit allemaal zonder stress.

Zekerheid voor de verkopende partij dat de woning snel verkocht wordt. Daardoor heb je de garantie dat een eventuele andere woning die je op het oog hebt zonder problemen en twijfel gekocht kan worden. Zo kun je gemakkelijk en zonder zorgen doorstromen naar de nieuwe woning. Iedere situatie is maatwerk en wij adviseren je graag bij jouw eigen situatie.

Met de jarenlange kennis en ervaring van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen in de vastgoedmarkt werken we toe naar een win-win situatie bij de verkoop van je woning. Zo is een snelle en veilige verkoop gegarandeerd, waar je zonder makelaarskosten verbonden bent aan de verkoop van je huis.

Nieuwbouwhuis en uw huidige woning verkopen en terug huren

Soms vindt de verkopende partij het juist prettig om al bij het tekenen van een koop-en aannemingsovereenkomst voor een nieuwbouwwoning de zekerheid te hebben dat de huidige woning al verkocht is.

Zo is oorspronkelijk bij Zelfwoonhuisverkopen deze verkoop- en terug huur constructie ontstaan. De huidige bewoners verkopen het huis snel en gemakkelijk voor een marktconforme prijs via Zelfwoonhuisverkopen. Vervolgens huren ze het huis voor een bepaalde tijd terug tijdens de wachtperiode voor de oplevering van de nieuwbouwwoning. De verkoper heeft de garantie dat de woning verkocht is en de overdracht ervan vindt plaats op een gezamenlijk overeengekomen datum.

De woning wordt (tijdelijk of voor onbepaalde tijd) terug gehuurd door de verkoper. Samen met Zelfwoonhuisverkopen wordt de huurperiode bepaald. Daarnaast wordt een maandelijkse huurprijs overeengekomen. De wensen van de verkoper staan centraal. Door te kiezen voor Zelfwoonhuisverkopen wordt er gekozen voor het gemak en de flexibiliteit.

Meer informatie willen ontvangen over onze werkwijze? Geef ons vooral even een belletje, daar staan we altijd voor open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven