Technologie schrijdt voort

In de afgelopen decennia is het gebruik en de kwaliteit van technologie exponentieel toegenomen. Bijna alles wat we doen gaat via het internet. Het maakt ons bestaan een heleboel makkelijker. Wil je iets kopen wat op het moment nog in China is? Prima, het kan over een week bij je in huis liggen. Het is werkelijk absurd hoe verbonden de hele wereld met elkaar is. Dat schetst je dan ook weer een goed beeld van hoe weinig we van de gebeurtenissen in de wereld af zouden weten, was het niet voor de technologie. 

In een eerste opzicht lijkt dit uiterst fantastisch. Je kan alles wat je hartje begeert wel ergens vandaan vissen. Het is in werkelijkheid niet zo mooi als dat het zich voordoet. Het wordt namelijk te essentieel. Stel je bijvoorbeeld eens een startend bedrijf voor, gestationeerd in een leuk schattig straatje in Delft, die kaas verkoopt ofzo. De kaasboer ziet al zijn klanten de hele dag voor zijn neus komen en gaan, totdat hij op een gegeven moment de deuren sluit. Zodra hij zijn deuren sluit stopt hij met geld verdienen. In tegenstelling tot een andere kaaswinkel die een online website heeft, die net zo goed zijn deuren sluit rondom dezelfde tijd als de kaasboer, maar toch geld blijft door verdienen. Zo wordt dit oneerlijk tegenover de kaasboer, die door de aanwezigheid van het internet zijn klanten alsmaar ziet dalen. 

Je kan maar een kant op, en die kant is vooruit. Daarom is het aanmaken van een website de beste optie, anders val je buiten de boot. Om de best functionerende en uitziende website te krijgen zou ik een front end developer inhuren. Laat de student developers van Kojac je helpen om niet buiten de boot te vallen en het optimale uit het internet te halen, voor jouw voordeel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven