Wat is een zorgbed en wat kan het voor mij betekenen?

Een goed bed wordt vandaag de dag nog onderschat. Wij horen regelmatig van onze klanten dat zij voorheen lichamelijke klachten hadden of niet goed in slaap kwamen. Dat komt mede doordat zij geen fijne en relaxte slaaphouding konden krijgen. Hetzelfde geldt voor een zorgbed, maar wat is een zorgbed? Daar gaan wij jou vandaag meer over vertellen! 

Wat is een zorgbed?

Wat is een zorgbed? Iedereen heeft daar wel een visueel beeld bij, maar toch is de praktijk anders. Waarom is de praktijk anders? Niet iedere situatie is hetzelfde. Iedere situatie vergt maatwerk. Met de health care bed van Bedder ben jij verzekerd van maatwerk. Zodat jij o.a. langer met gemak thuis kunt blijven wonen. 

Heeft hoe bijvoorbeeld last met het uit bed stappen? Dan is het fijn dat je daar ondersteuning bij krijgt. Zonder dat jij direct afhankelijk bent van een ander. Met het health care bed van Bedder kan jij jouw wensen laten realiseren.

Wat kan het voor jou betekenen?

Wat is een zorgbed hebben wij hierboven besproken. Graag gaan wij er dieper op in wat het voor jou kan betekenen. Bovenstaand hebben wij het al kort omschreven. Maar onze zorgbedden zorgen voor gemak en plezier. Gemak in de zin van dat jij gemakkelijk in- en uit bed kunt stappen. En plezier terugkrijgt in je woning. Je slaapt namelijk beter. 

Maar wist jij eveneens dat de zorgbedden van Bedder 1 van de weinigen zijn die geschikt zijn voor een tillift. Daarnaast wordt het matras volledig op maat gemaakt. Uitstaphulp, bedhekken en een papegaai zijn optioneel. In een vogelvlucht benoemen wij de voordelen die het zorgbed van Bedder met zich meebrengt. 

Het bed heeft namelijk als doel dat jij langer thuis kunt blijven wonen met gemak. Rust is voor ieder mens belangrijk. Al helemaal als jij bijvoorbeeld in een revalidatie of ander hinder bevindt. Denk daar ook niet te lichtzinnig over, want in hoeverre jij kunt herstellen is vaak bepalend voor de rest van je leven. 

Service met een glimlach

Hoogstwaarschijnlijk denk jij dat een op maat gemaakt zorgbed veel tijd kost. En het antwoord daarop is ja en nee. Bedder heeft een eigen productie met Nederlandse kwaliteit. Hierdoor kunnen zij snel en gemakkelijk leveren. Echter kost maatwerk tijd. Houdt dat in het achterhoofd. Zelfs het leveren en de montage is gratis. 

Bij Bedder is niks te gek voor een zorgbed. Heb jij interesse en wil jij graag weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met onze specialisten op te nemen. Zij voorzien jou, eveneens, van advies op maat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven