Badkamer opfrissen

Zo nu en dan heeft je badkamer ook een lekkere opfrisbeurt nodig. En dan bedoelen wel niet poetsen, want dat zal je wekelijks doen maar meer het op pimpen van je badkamer omdat je hem in de huidige situatie gewoon zat bent. Wat kan je doen zonder dat het je al te veel geld kost? 

Je wastafel

Dit is niet meteen helemaal te vervangen zonder dat het je heel wat geld gaat kosten maar toch kan je er wel wat mee doen. Heb je nu een vrij hangende wastafel? Dan kan je er bijvoorbeeld een kastje onder zetten zodat je er ook wat spulletjes in kwijt kan. Zo heb je meteen twee vliegen in 1 klap. Het staat net weer wat anders in je badkamer en je hebt nog een opbergplek ook. Vind je ze te duur? Kijk dan ook eens bij een kringloopwinkel. Vaak hebben die voor een stuk minder geld heel wat leuke spullen staan. 

Je badkamer accessoires

Door het veranderen van de accessoires in jouw badkamer kan je ook al een hele andere look krijgen. Als je de rest van je badkamer neutraal houdt, zoals de wand en de vloertegels, kan je er keer op keer met de accessoires die jij hebt staan. Denk bijvoorbeeld eens aan een ander douchegordijn met leuke en vrolijke designs. 

Je badkamermuren

De muren van je badkamer een ander kleurtje geven is ook een hele goede optie om een andere look te creëren. Een verf betonlook is erg van deze tijd en kan eigenlijk overal bij. Je kunt deze badkamer beton cire van www.homeofconcrete.com online kopen. Wil je toch liever wat anders dan kan je ook nog een kijkje nemen bij Chalkpaint.store. Ook daar hebben ze diverse middelen die je kunt gebruiken in je badkamer waardoor jij meteen een andere look kunt creëren. Supersimpel en betaalbaar maar wel meteen een hele andere uitstraling van jouw badkamer. Ben je er bij de eerdergenoemde winkels toch niet helemaal uitgekomen dan kan je ook nog een kijkje nemen bij betoncire.shop. Je kunt bij de websites ook om advies vragen. Zij helpen jou daar graag mee. 

Je badkamerverlichting

Door andere verlichting in je badkamer te hangen krijg je ook een totaal ander uiterlijk. Je badkamer hoeft geen bron van verlichting te zijn. Daar mag ook best wat minder felle verlichting hangen. Zo wordt er veelal gebruik gemaakt van spotjes. Bijvoorbeeld rondom een spiegel of in een plafond. Deze spotjes zijn er vaak met dimmer zodat jij zelf kunt regelen of dat je heel fel licht wilt hebben of toch wat minder fel. Zeker als jij lekker even ontspannen in bad wil liggen dan is dat hele felle licht helemaal niet nodig.

De kleine dingen in je badkamer

Buiten alles wat we net hierboven al vermeld hebben kan je het ook met hele kleine dingen in je badkamer heel gezellig maken. Denk bijvoorbeeld eens aan mooie kaarsen langs het bad of een leuke plant of boeketje bloemen. Het klinkt misschien raar, maar vergeet niet dat lekker in bad gaan ontspannen hoort te zijn en dat je dat met dit soort hele kleine dingen zelf kunt creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven