De echte schrijver blijft!

Die geweldig oom van jou is nog echt van de oude stempel. Een kaartje via de digitale snelweg zal je van hem niet krijgen. Hij doet het nog allemaal netjes via de post. Je wil hem een mooie pen cadeau geven dus ga je online wat snuffelen. Je komt al snel op de site van pwakkerman.com terecht en daar vind je precies wat je zoekt! 

Verschillende merken met hun specialiteiten

Er zijn heel wat verschillende merken in pennen. Dat is iets waar je misschien niet aan had gedacht maar er zijn heel wat verschillende merken wat pennen aan gaat. Zo kun je bijvoorbeeld een fijne vulpen kopen bij pwakkerman.com deze zijn er onder andere van de merken Parker, Mont Blanc en Waterman. Er zijn nog veel meer merken die vulpennen verkopen. De Parker is bij bijna iedereen wel bekend. Er zijn vele mensen die al een Parker pennenset  in hun bezit hebben. Parker heeft natuurlijk niet alleen vulpennen maar ook balpennen, rollerballs, vulpotloden en nog een aantal andere pennen in hun assortiment. 

Welk soort pen kies je voor?

Schrijf je liever met een roller dan kun je kiezen voor de Mont blanc roller. Weet je nog niet precies waar je voor moet kiezen dan is het misschien aan te raden om de winkel fysiek te bezoeken zodat je eens kunt voelen welke pen jou het lekkerste in de hand ligt. Het zal je dan beslist opvallen dat het per merk verschilt al heb je dan hetzelfde type pen in je handen. Toch schrijft van een Mont blanc rollerball heel anders dan een  Waterman rollerball. Dit is iets wat je misschien in eerste instantie niet meteen zou denken maar wanneer je het ook echt zelf ervaar ga je daar al gauw anders tegenaan kijken. 

Het zelf ervaren

Zoals we net al hadden verteld moet je soms dingen gewoon zelf ervaren. Dat geldt ook voor het schrijven met een merk pen. Het is echt zo dat de ene pen veel lekkerder in de hand ligt dan de andere maar dat is wel per persoon verschillend. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde en denken we daar dus ook niet hetzelfde over. Wat voor jou fijn schrijft hoeft voor een ander nog niet zo te zijn. Wanneer je heel veel schrijft is het belangrijk om een goede pen te hebben zodat je handen geen pijn gaan doen. Dit is namelijk iets wat nogal eens voor wil komen. Vooral kramp komt vaak voor. Wanneer jij kiest voor een goede pen die echt bij jou past dan zal je van die krampen ook echt amper last hebben. 

Heb jij je keuze al gemaakt welke pen dat het gaat worden of denk je er toch liever nog even wat langer over na?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven