Aosept Hydraglyde: lenzenvloeistof voor mensen met gevoelige ogen

Heb jij gevoelige ogen en denk je dat je daarom geen lenzen kunt dragen, dan heb je Aosept Hydraglyde nog niet geprobeerd. Deze vloeistof is speciaal bedoeld voor mensen die last hebben van de contactlenzen, niet omdat ze deze verkeerd dragen, maar omdat de ogen er niet goed tegen kunnen. Gelukkig hoef je het dragen van contactlenzen dan niet op te geven, want er zijn speciale contactlens vloeistoffen die je hiermee uit de brand helpen. Hier lees je verder over de meest verkochte lensvloeistof voor gevoelige ogen: Aosept Hydraglyde.

Wat doet Aosept Hydraglyde precies?

Aosept Hydraglyde is een lenzenvloeistof voor harde en zachte lenzen. Mensen met gevoelige ogen zijn vaak niet gevoelig voor de contactlenzen zelf, maar voor de conserveringsmiddelen in de vloeistof. Als jouw ogen jeuken en branden als je je lenzen draagt, dan is dat vaak de reden. Het goede nieuws is dan dat je lenzenvloeistof kunt aanschaffen zonder conserveringsmiddelen en dat is dan ook exact wat Aosept Hydraglyde doet. Het is goed mogelijk dat je problemen in één keer oplossen als je overschakelt naar dit middel.

Enkele kenmerken

Aosept bevat dus geen conserveringsmiddelen, maar is nog steeds een alles-in-één lenzenvloeistof. Dat betekent dat het je lenzen vochtig houdt, reinigt, schoon spoelt, desinfecteert en alle eiwitten oplost. Verder is de Hydraglyde vloeistof speciaal ontworpen om meer vocht vast te houden en dat betekent optimaal draagcomfort voor vele uren achter elkaar. De pH waarde is 6,8 en dat is soortgelijk aan de pH waarde van je oogwater. Dat is ook de reden dat je contactlenzen met Aosept Hydraglyde veel natuurlijker en comfortabeler aanvoelen. Ze worden één met je oog, zoals het hoort, en niet een bron van continue irritatie.

Wil je overstappen?

Als je wilt overstappen van lenzenvloeistof, dan is het geen slecht idee je opticien daarbij te betrekken. Je geeft aan dat je last hebt van je ogen, dat dit mogelijk door gevoeligheid komt en dat je Aosept Hydraglyde graag wilt proberen. De meeste opticiens hebben hier wel een klein flesje van liggen. Je laat je ogen testen en koopt een klein flesje om uit te proberen. Na een week ga je terug naar de opticien om de resultaten te bespreken. Merk je zelf een groot verschil en kan de opticien dat ook zien aan de gezondheid van je ogen, dan stap je over op Aosept Hydraglyde.

Tip: als de overstap succesvol was, koop je lenzenvloeistof dan online. Dat is vaak aanzienlijk goedkoper dan bij de opticien zelf. Dit doe je via Lens2Day.nl!

Draagcomfort en gezonde ogen voorop

Bij het dragen van contactlenzen zijn twee dingen belangrijk. Allereerst moeten je lenzen heerlijk zitten. Zo goed zelfs, dat jij er niets van voelt. Ten tweede moeten ze je ogen niet beschadigen. Gezonde ogen is altijd belangrijker dan geld besparen. Kies je voor Hydraglyde van Aosept dan weet je zeker dat je lenzen goed worden schoongemaakt en lekker zitten. Je ogen blijven gezond, kunnen ademen en drogen niet uit. Je allergie voor conserveringsmiddelen is in één keer opgelost.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *